[language-switcher] [language-switcher]

Eva G. de Jong

Eva de Jong houdt zich bezig met alle facetten van het personen-en familierecht. Eva is enthousiast, empathisch, heeft een goed analytisch vermogen en heeft oog voor het menselijke aspect in elke zaak.

Eva is in 2018 summa cum laude afgestudeerd van de master Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit. Naast haar bachelor Rechtsgeleerdheid, behaalde zij eveneens de bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Al tijdens haar studie ontwikkelde zij een grote belangstelling voor het personen- en familierecht. Zo deed zij in het kader van haar masterscriptie onderzoek naar piketmediation in familiezaken bij diverse rechtbanken. Tijdens haar studie liep zij stage bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, de rechtbank Amsterdam en een advocatenkantoor in Haarlem. Ook was zij tijdens haar studie actief bij verschillende vrijwilligersorganisaties.

In 2017 ontving Eva de StudenTalentprijs. Deze prijs wordt ieder jaar door de Vrije Universiteit uitgereikt aan een student die naast goede studieresultaten, ook maatschappelijk betrokken is en een voorbeeldfunctie vervult.

« Terug naar alle advocaten