H.C. (Corine) van Vuren

Corine van Vuren heeft 15 jaar ervaring binnen de advocatuur. Met name heeft zij veel ondernemers met hun ondernemingen bijgestaan. Niet alleen in zakelijke geschillen maar ook op het gebied van echtscheidingen, verdeling van vermogens en omgangsregelingen. Corine bereikt graag een excellent resultaat door middel van onderhandelingen. Zij streeft daarbij zoveel als mogelijk naar een ‘win-winsituatie’ om zo een oplossing te bereiken die toekomstbestendig is. Als het aankomt op een rechtszaak begeleidt zij haar cliënten gedreven en deskundig. Creativiteit gecombineerd met een heldere analyse vormen daarbij haar kracht.

Corine voltooide haar studie Nederlands recht in 2004 aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is zij gestart in de advocatuur. De afgelopen 15 jaar werkte zij voor Lamsma Veldstra & Lobé Advocaten te Rotterdam, waar zij tot haar indiensttreding bij SmeetsGijbels per 1 juli 2019, heeft gewerkt op het gebied van het verbintenissenrecht, het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht alsook op het gebied van het personen- en familierecht. Corine zal zich bij SmeetsGijbels verder specialiseren in het personen- en familierecht.

Corine is sinds maart 2020 aspirant lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Corine is maatschappelijk betrokken als Secretaris van het bestuur van de Stichting Present Rotterdam. Daarnaast is zij lid van de Medezeggenschapsraad van Koninklijke Auris Groep te Rotterdam en lid van de Rotaryclub Alblasserwaard.

Corine van Vuren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

« Terug naar alle advocaten