Tatjana Janssen

Advocaat
Scheidingsmediator

Tatjana Janssen

Tatjana Janssen is een bekwame advocaat met een uit interesse geboren specialisatie in het notarieel recht en civiel recht. Haar vakgebied beslaat naast de vermogensaspecten van de echtscheiding onder andere ook partneralimentatie, waarbij Tatjana streeft naar het op efficiënte wijze realiseren van het meest wenselijke resultaat voor haar cliënten. Haar inlevingsvermogen en gevoel voor persoonlijk contact maken Tatjana toegankelijk en cliëntgericht. In denken en handelen weet zij de cliënt te allen tijde centraal te stellen en uit volle overtuiging diens belangen te behartigen.

Tatjana is in 2013 afgestudeerd in Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Haar masterscriptie over limitering van partneralimentatie is in augustus 2013 gepubliceerd. Tatjana startte haar carrière bij SmeetsGijbels vanwege haar affiniteit met het familierecht. Tatjana is eerder werkzaam geweest bij Boot cs Advocaten te Utrecht.

Tatjana heeft zich tijdens haar studie actief beziggehouden met nevenactiviteiten, zoals het verzorgen van cursussen voor de Rechtswinkel Houten en het organiseren van de landelijke pleitwedstrijden van de Jonge Balie Utrecht. Tevens is Tatjana vrijwilliger geweest bij de Vereniging Rechtshulp en Bemiddeling Utrecht en was zij lid van de notariële studentenvereniging Vevanos.

Tatjana is sinds februari 2019 aspirant lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Tatjana Janssen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

« Terug naar alle advocaten