Advocaat Laura M. Mons

Advocaat
Scheidingsmediator

Laura M. Mons

Laura Mons houdt zich bezig met alle facetten van het personen- en familierecht. Zij analyseert en doorgrondt juridisch complexe zaken snel. Laura zorgt ervoor dat een cliënt goed begrijpt in welke (juridische) situatie hij zich bevindt en wat de mogelijke paden zijn om te bewandelen. De belangen van cliënten worden optimaal door haar behartigd.

Laura studeerde in 2010 af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in het Privaatrecht, met de nadruk op Personen- en Familierecht. In 2011 voltooide zij een tweede master aan de Universiteit van Amsterdam. Laura is sinds 2012 advocaat en sinds 2018 tevens mediator. Van 2012 tot 2021 werkte zij als familierechtadvocaat op een kantoor in Haarlem. Zij maakte per 1 februari 2021 de overstap naar SmeetsGijbels.

Laura is lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Laura Mons heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, mediation, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

« Terug naar alle advocaten