Slide
(inter)nationaal
advocatenkantoor
SmeetsGijbels

Over ons

SmeetsGijbels is een nationaal en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht. Wij staan bekend om onze effectieve aanpak van complexe zaken en onze integere en discrete wijze van opereren. Met specialismen op alle facetten van het familie- en erfrecht zijn wij in staat elkaars expertise aan te wenden om in elke situatie tot de gewenste resultaten te komen.

Specialisten in familiezaken

Eens zo vertrouwde zaken die binnen de familie werden besproken en opgelost, kunnen door omstandigheden onder druk komen te staan. Te vaak stokt dan de communicatie, groeien partners uit elkaar en belanden ze ongewild in ingrijpende rechtszaken. Dat vraagt om specialisten met kennis van alimentatie, vermogensverdeling, pensioenverevening en kwesties met betrekking tot de kinderen. Ook kan deskundigheid nodig zijn in zaken als een erfenis, een testament of een verdeling van een nalatenschap.

Van onmacht naar kracht

Een advocaat is snel gevonden. Hakken in het zand. Procederen lijkt de oplossing. Als de situatie inderdaad zo ver is, weten wij uw recht te halen. Met kracht en onze bewezen (inter)nationale expertise zetten wij ons in voor ondernemers, vrije beroepsbeoefenaars en (vermogende) particulieren.

Maar, is een procedure wel altijd wat uw zaak ten goede komt? Als advocaten en mediators willen wij vóóraf met u nagaan of dat voor uw zaak de juiste weg is. Wij zijn gericht op het beste resultaat en helpen u om uw situatie van onmacht om te zetten naar die van kracht. Empathisch en coachend indien mogelijk, met specialistische juridische kennis als het er op aankomt.

Meer weten?

Familie- en erfrechtkwesties zijn gevoelige onderwerpen die vaak met sterke emoties gepaard gaan. Eens zo vertrouwde zaken kunnen door allerlei gebeurtenissen onder druk komen te staan, waardoor communicatie stokt en de betrokkenen ongewild in ingrijpende rechtszaken belanden. SmeetsGijbels adviseert cliënten de te nemen route. Empatisch en coachend indien mogelijk – met specialistische juridische kennis als het erop aankomt.

Meer weten? Onze advocaten en mediators staan voor u klaar. Uiteraard garanderen wij uiterste discretie.

Onze
advocaten

Maak kennis met onze advocaten en mediators familierecht en erfrecht in Amsterdam en Rotterdam. Zij kunnen u bij de te nemen beslissingen met advies terzijde staan.