Saskia J. Kerbusch

Advocaat
vFAS advocaat-mediator

Saskia J. Kerbusch

Saskia Kerbusch is een ervaren advocaat die zich gespecialiseerd heeft in het erfrecht en familierecht. Saskia is geregistreerd vFAS-scheidingsmediator. Vakkennis, kwaliteit en persoonlijke benadering vormen de rode draad in haar praktijk. Saskia is van mening dat cliënten – die vaak overmand zijn door emoties – in erfrechtelijke en familierechtelijke zaken juridisch op kundige wijze moeten worden bijgestaan, waarbij bij voorkeur een oplossing buiten de rechtszaal wordt bereikt. Als dat niet mogelijk is, gaat Saskia het procederen niet uit de weg.

Saskia is na haar opleiding aan de Dansacademie Brabant, in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Sindsdien is zij werkzaam in de advocatuur en zij heeft zich middels diverse postdoctorale opleidingen ontwikkeld tot erfrechtspecialist en familierechtspecialist. Voorheen is zij werkzaam geweest bij Wintertaling Advocaten & Notarissen en SCG Advocaten.

Saskia is lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) en de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX). Daarnaast geeft Saskia cursussen en lezingen met name op het gebied van het erfrecht.

Saskia Kerbusch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, mediation, ouderschap en erkenning)
  • Erfrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

« Terug naar alle advocaten