Willemijn E. Povel

Willemijn Povel is breed inzetbaar binnen het personen- en familierecht. Zij is integer, betrokken bij de zaak en analytisch sterk. Door haar ervaring, opgedaan binnen de advocatuur en bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag, heeft Willemijn zich ontwikkeld tot een betrokken advocaat die gedreven is om de beste resultaten te bereiken voor haar cliënten.

Willemijn studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waar zij haar bachelorscriptie schreef binnen het familierecht. Zij studeerde tevens aan de Universiteit van Uppsala in Zweden en zij rondde een master Internationaal Recht af aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar master heeft Willemijn extra vakken gevolgd op het gebied van het familierecht en het internationaal privaatrecht.

Voordat Willemijn in dienst trad bij SmeetsGijbels was zij werkzaam bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in het migratierecht. Zij stond veel Nederlanders in het buitenland en in Nederland woonachtige buitenlanders bij.

« Terug naar alle advocaten