Willemijn E. Povel

Willemijn Povel is breed inzetbaar binnen het personen- en familierecht. Zij is integer, betrokken bij de zaak en analytisch sterk. Door haar ervaring, opgedaan binnen de advocatuur en bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag, heeft Willemijn zich ontwikkeld tot een betrokken advocaat die gedreven is om de beste resultaten te bereiken voor haar cliënten en zij heeft daardoor een bijzondere affiniteit met (internationale) echtscheidingen.

Willemijn studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waar zij haar bachelorscriptie schreef binnen het familierecht. Zij studeerde ook aan de Universiteit van Uppsala in Zweden en zij rondde een master Internationaal Recht af aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar master heeft Willemijn diverse extra vakken gevolgd binnen het familierecht en het internationaal privaatrecht die haar kennis op dat gebied nog verder hebben verdiept.

Voordat Willemijn in dienst trad bij SmeetsGijbels was zij werkzaam bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in het migratierecht. Zij stond veel Nederlanders in het buitenland en in Nederland woonachtige buitenlanders bij.

Willemijn is aspirant-lid van de Vereniging van Internationale Kinderontvoeringsadvocaten (D.I.A.L.). Zij adviseert en procedeert in grensoverschrijdende zaken, waarin kinderen zijn betrokken.

« Terug naar alle advocaten