Eveline C.C. Klarus-Blomjous

Advocaat
vFAS advocaat-mediator

Eveline C.C. Klarus-Blomjous

Eveline Klarus-Blomjous heeft zich gespecialiseerd op vele terreinen van het familierecht. Eveline heeft oog voor praktische oplossingen, maar procedeert zo nodig vakkundig en met verve. In samenspraak met de cliënt stemt zij de strategie af, waarbij de belangen van de cliënt centraal staan. Eveline heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in het erfrecht. Zij heeft de door de vFAS aangeboden specialisatieopleiding Erfrecht cum laude afgerond.

Eveline is in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden (Bachelor Nederlands Recht, Bachelor Notarieel Recht, Master Civiel Recht). Tijdens haar studie deed Eveline ervaring op in de advocatuur bij de kantoren Boekel en RWV Advocaten. Na haar studie is Eveline als advocaat-stagiair aan de slag gegaan bij RWV Advocaten. In april 2018 verruilde zij dit kantoor voor SmeetsGijbels teneinde zich naast het familierecht meer te kunnen toeleggen op het erfrecht.

Eveline is redacteur van JERF Actueel en hoofdredacteur van Commentaar Erfrecht. Daarnaast verzorgt Eveline cursussen en workshops op het gebied van het erfrecht voor onder andere accountants, fiscalisten en advocaten.

Eveline is lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Eveline Klarus-Blomjous heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, mediation, ouderschap en erkenning)
  • Erfrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

« Terug naar alle advocaten