Slide
Advies en bijstand
in tuchtrechtszaken
voor het notariaat

Notarieel tuchtrecht

SmeetsGijbels heeft een unieke praktijk en bijzondere ervaring waar het gaat om zaken aangaande het notarieel tuchtrecht.

Waar steeds meer geprocedeerd wordt in erfrechtzaken, is eenzelfde tendens waarneembaar bij zaken aangaande het notarieel tuchtrecht, met name op het gebied van familierecht en erfrecht. Het notarieel tuchtrecht is een apart specialisme waar zaken als geheimhouding en belehrung een belangrijke rol spelen.

SmeetsGijbels is uniek in deze praktijk nu de specialisten zowel expert zijn op het gebied van erfrecht en familierecht als op het gebied van notarieel tuchtrecht.

Meer weten?

Familie- en erfrechtkwesties zijn gevoelige onderwerpen die vaak met sterke emoties gepaard gaan. Eens zo vertrouwde zaken kunnen door allerlei gebeurtenissen onder druk komen te staan, waardoor communicatie stokt en de betrokkenen ongewild in ingrijpende rechtszaken belanden. SmeetsGijbels adviseert cliënten de te nemen route. Empatisch en coachend indien mogelijk – met specialistische juridische kennis als het erop aankomt.

Meer weten? Onze advocaten en mediators staan voor u klaar. Uiteraard garanderen wij uiterste discretie.

Erfrecht
advocaten

Maak kennis met onze advocaten en mediators erfrecht in Amsterdam en Rotterdam. Zij kunnen u bij de te nemen beslissingen met advies terzijde staan.