Slide
Complexe
internationale
erfrechtszaken

Internationaal erfrecht

Steeds vaker krijgen nalatenschappen een internationaal karakter doordat men de hele wereld over reist en in verschillende landen dingen van waarde of emotionele waarde kan opbouwen. Indien een erflater in verschillende landen eigendommen achterlaat, kan het zijn dat verschillende rechtssystemen door elkaar gaan lopen. Als hij overlijdt in het buitenland, maar nog onroerend goed in Nederland heeft, krijgt men bijvoorbeeld al te maken met het recht van twee landen.

De erfrechtadvocaten van SmeetsGijbels hebben door hun brede internationale netwerk een unieke internationale praktijk waar het gaat om samenwerking op erfrechtelijk gebied. Op die manier kunnen ook complexe internationale zaken met de benodigde kennis van zaken worden opgelost.

Meer weten?

Familie- en erfrechtkwesties zijn gevoelige onderwerpen die vaak met sterke emoties gepaard gaan. Eens zo vertrouwde zaken kunnen door allerlei gebeurtenissen onder druk komen te staan, waardoor communicatie stokt en de betrokkenen ongewild in ingrijpende rechtszaken belanden. SmeetsGijbels adviseert cliënten de te nemen route. Empatisch en coachend indien mogelijk – met specialistische juridische kennis als het erop aankomt.

Meer weten? Onze advocaten en mediators staan voor u klaar. Uiteraard garanderen wij uiterste discretie.

Erfrecht
advocaten

Maak kennis met onze advocaten en mediators erfrecht in Amsterdam en Rotterdam. Zij kunnen u bij de te nemen beslissingen met advies terzijde staan.