Slide
Afwikkeling
echtscheiding
van een ondernemer

Echtscheiding van een ondernemer

SmeetsGijbels heeft veel ervaring met specifieke kenmerken bij een echtscheiding van een ondernemer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het interpreteren van jaarrekeningen, het waarderen van aandelen en het berekenen van alimentatie in gezinssituaties, waarbij een of beide partners (een) onderneming(en) hebben.

Daarnaast kijken wij ook naar de staat van de onderneming en de verwachtingen voor de toekomst. De rekening-courantstand, een pensioen in eigen beheer, het zijn allemaal belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de financiële afwikkeling van de echtscheiding. Om goed te adviseren heeft SmeetsGijbels een groot netwerk van fiscalisten, accountants, register valuators en pensioendeskundigen die waar nodig de zaak van de juiste input kunnen voorzien.

Meer weten?

Familie- en erfrechtkwesties zijn gevoelige onderwerpen die vaak met sterke emoties gepaard gaan. Eens zo vertrouwde zaken kunnen door allerlei gebeurtenissen onder druk komen te staan, waardoor communicatie stokt en de betrokkenen ongewild in ingrijpende rechtszaken belanden. SmeetsGijbels adviseert cliënten de te nemen route. Empatisch en coachend indien mogelijk – met specialistische juridische kennis als het erop aankomt.

Meer weten? Onze advocaten en mediators staan voor u klaar. Uiteraard garanderen wij uiterste discretie.

Familierecht
advocaten

Maak kennis met onze advocaten en mediators familierecht in Amsterdam en Rotterdam. Zij kunnen u bij de te nemen beslissingen met advies terzijde staan.